Επιχειρείν

Η αποδοτικότητα ως συνάρτηση ευελιξίας και προνοητικότητας: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη

Η δικτύωση στην ψηφιακή εποχή διαρθρώνεται γύρω από τρεις βασικούς πυλώνες: την αυτονομία στη σύνδεση ανθρώπων και εφαρμογών, την ασφαλή και αποτελεσματική διασυνδεσιμότητα συσκευών και την καινοτομία που θα ενισχύσει την παραγωγικότητα

Η ψηφιακή εποχή είναι πλέον το κοινό πλαίσιο, μέσα στο οποίο οφείλει να λειτουργήσει μια επιχείρηση, αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική. Μέσα σε ένα μεταβαλλόμενο εργασιακό τοπίο, οι απαιτήσεις των πελατών αλλά και οι προσδοκίες των εργαζομένων αναπροσαρμόζονται για να ευθυγραμμιστούν με νέες μορφές χώρου, χρόνου και είδους εργασίας. Οι απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής μας, κυρίως η ανάγκη της άμεσης επικοινωνίας αλλά και της διάδρασης ανθρώπων και υπολογιστών προκειμένου να επιταχύνεται και να διευκολύνεται η ροή των εργασιών, προϋποθέτουν μια καλά σχεδιασμένη τεχνολογική στρατηγική.

Όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν να υλοποιήσουν τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή με καινοτόμες τεχνολογίες ως προς την κινητικότητα, την ανάλυση δεδομένων, την επικοινωνία που περνά μέσα από την τεχνολογία cloud και το «Διαδίκτυο των Πραγμάτων» (Internet of Things, IoT). Απώτερος στόχος είναι η αυτοματοποίηση των διεργασιών προκειμένου να μειωθεί ο φόρτος εργασίας, να αυξηθεί η αποδοτικότητα και να μειωθεί το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους. Αυτός ο υψηλός βαθμός εξειδίκευσης επιτρέπει τη διαφοροποίηση προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε ν’ ανταποκρίνονται με τεχνολογική ευρωστία και διαπροσωπική συνέπεια στις ανάγκες πελατών και εργαζομένων.

Η δικτύωση στην ψηφιακή εποχή διαρθρώνεται γύρω από τρεις βασικούς πυλώνες: την αυτονομία στη σύνδεση ανθρώπων και εφαρμογών, την ασφαλή και αποτελεσματική διασυνδεσιμότητα συσκευών και την καινοτομία που θα ενισχύσει την παραγωγικότητα και θα δημιουργήσει νέες ροές εσόδων.

Η επικοινωνία στην αιχμή του δόρατος

Από τη στιγμή που το εργασιακό τοπίο αλλάζει με την καθιέρωση ευέλικτων μορφών εργασίας, προκύπτει η ανάγκη επικοινωνίας από οποιοδήποτε μέρος και ανά πάσα στιγμή. Σε έναν κόσμο που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, οι σύγχρονες επιχειρήσεις αξιοποιούν την τεχνολογία cloud ώστε να αποθηκεύουν δεδομένα και να έχουν πρόσβαση σε online εργαλεία μέσα από όσες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο, χωρίς να περιορίζονται στους φυσικούς τους πόρους. Η Alcatel-Lucent Enterprise Digital Age Communications (DAC) προσφέρει οικονομικές και ασφαλείς λύσεις για τη διασύνδεση ανθρώπων, εφαρμογών και υπηρεσιών σύμφωνα με τις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η DAC θέτει σε εφαρμογή το τρίπτυχο ψηφιακό περιβάλλον - διασυνδεσιμότητα - ειδικά σχεδιασμένες λύσεις cloud για να χαράξει τη βέλτιστη τεχνολογική στρατηγική, που θα οδηγήσει την επιχείρησή σας στον ψηφιακό μετασχηματισμό σε συνάρτηση με το επιχειρηματικό σας πλάνο.

Οι προκλήσεις μετατρέπονται σε ευκαιρίες

Κάθε καινούρια ευκαιρία κρύβει συχνά προκλήσεις. Για να αξιοποιήσετε πλήρως τα οφέλη της τεχνολογίας cloud, θωρακίζοντας την επιχείρησή σας απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση ή απειλή, η πλατφόρμα επικοινωνίας Alcatel-Lucent Rainbow συγκεντρώνει εύχρηστα και αποτελεσματικά εργαλεία συνεργατικής εργασίας, που επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ χρηστών μέσα από chat, φωνή ή εικόνα και την εύκολη ανταλλαγή αρχείων. Εξοικονομεί χρόνο, απλοποιεί τις διεργασίες υλοποίησης και εξασφαλίζει την ακεραιότητα των δεδομένων σας, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες αυτόματης μεταγραφής, ευφυή δρομολόγηση (routing), και μεταγραφή φωνής σε κείμενο. Για να πετύχει ασφαλή βελτιστοποίηση του χρόνου διεκπεραίωσης των εργασιών, η εφαρμογή Rainbow ενσωματώνει δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης και Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας (AI και NLP), που επιτρέπουν την αλληλεπίδραση μεταξύ υπολογιστών και ανθρώπινης γλώσσας με στόχο την ανάλυση μεγάλων όγκων πληροφοριών, πάντα στο πλαίσιο της ηθικής μεταχείρισης και με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα. Η ταξινόμηση εγγράφων με βάση το περιεχόμενό τους, ο εντοπισμός βασικών σημείων δράσης και η άμεση εξαγωγή έγκυρων πληροφοριών από μη δομημένα δεδομένα είναι μόνο μερικές από τις εργασίες που εκτελούνται στην πλατφόρμα Alcatel-Lucent Rainbow, εμπλουτίζοντας την εργαλειοθήκη της επιχείρησής σας, και προλειαίνοντας το έδαφος για καλά σχεδιασμένες κινήσεις και στοχευμένη εξυπηρέτηση.

Στο επίκεντρο παραμένουν οι άνθρωποι, οι πελάτες και το εργατικό δυναμικό. Κάθε λύση που προτείνει η Alcatel-Lucent Rainbow προέρχεται μέσα από τις απαιτήσεις τους και προορίζεται ειδικά να αρθεί στο ύψος των προσδοκιών τους μέσα από μια ωφέλιμη αλληλεπίδραση ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης.

*Η NEDECO Electronics Ltd αξιοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία και την τεχνογνωσία που απέκτησε μέσα από τριάντα χρόνια πετυχημένης παρουσίας, για να βελτιστοποιήσει την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας με εργαλεία που εξυπηρετούν το πάρον και το μέλλον σας. Είτε πρόκειται για δημόσιο είτε για ιδιωτικό οργανισμό, η βέλτιστη λειτουργία περνά μέσα από μια καλά σχεδιασμένη υποδομή που διασυνδέει ανθρώπους, εφαρμογές και αντικείμενα, ώστε να διασφαλίζει εύκολη επικοινωνία και απρόσκοπτη ανταλλαγή δεδομένων. Έχοντας εδραιώσει το κύρος της ανάμεσα σε απαιτητικούς πελάτες, η NEDECO συνεχίζει να ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στην ψηφιακή τεχνολογία, ώστε να εμπλουτίζει την εργαλειοθήκη των πελατών της με ακόμη πιο εξειδικευμένες, οικονομικές και ασφαλείς λύσεις. Μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, η NEDECO Electronics Ltd προτείνει και υλοποιεί υπηρεσίες δικτύωσης και επικοινωνίας μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως τηλεφωνικά συστήματα, εξοπλισμό διαδικτύου (LAN και WLAN), τείχος προστασίας (firewall), λύσεις πολυκαναλικής επαφής, εφαρμογές τηλεδιασκέψεων, συστήματα αυτοματοποίησης κ.ά. Με απώτερο στόχο τη μελλοντική σας ανάπτυξη, το πιο σημαντικό εργαλείο διαχείρισης που σας προσφέρει η NEDECO είναι η ικανότητα ανασύνταξης και αναπροσαρμογής για να διατηρείτε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.