Κόμματα

Μιλά για επιτυχία της Κυβέρνησης στους 10 μήνες αλλά προχώρησε σε αποκεφαλισμούς Υπουργών (Βίντεο)

Ποιον κοροϊδεύει ο Προέδρος; Τον εαυτό του, τους πολίτες ή όλους μαζί;

Συνεχίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παγιδεύεται σε επικοινωνιακά τρικ που τον αφήνουν τελείως εκτεθειμένο και αντί να βελτιώνουν την εικόνα του, την χειροτερεύουν.

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις πολιτικές του επιλογές ισχυρίστηκε ότι τους πρώτους 10 μήνες της διακυβέρνησής του το κυβερνητικό έργο πέτυχε αλλά… προχώρησε σε ανασχηματισμό καρατομώντας Υπουργούς, τους οποίους άφησε εκτεθειμένους.

Διότι όπως μας ελέγχθη από πρόσωπα στενού περιβάλλοντος των απελθόντων Υπουργών πώς είναι δυνατόν κάποιος να επιτυγχάνει και να ανασχηματίζεται;

Από δηώσεις στελεχών του συγκυβερνώντος κόμματος όπως η κ. Αριστοτέλους και ο κ. Κουλίας αποκαλύπτεται ότι όντως υπήρξε παρασκήνιο για τον διορισμό των νέων Υπουργών και ότι οι ισχυρισμοί του Προέδρου περί του αντιθέτου αγοράζονται, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουλίας, βερεσέ.

Απόδειξη της αναταραχής που υπάρχει στον χώρο της συγκυβέρνησης και ειδικότερα εντός της κυβέρνησης αποτελεί το γεγονός ότι οι Υπουργοί που φεύγουν αρνούνται να προβούνε επί του παρόντος σε οποιεσδήποτε τοποθετήσεις.

Από την πλευρά του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσπαθεί να εξηγήσει ότι τα κριτήρια για την υπουργοποίηση δεν ήταν κομματικά αλλά ήταν θέμα προσωπικοτήτων.

Ο εκπρόσωπος αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή τη δήλωση διότι δέχεται πυρά ο Πρόεδρος πως «έφτυσε» τη νέα Κυβέρνηση με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο και της ΔΗΠΑ Μάριο Καρογιάν.

Ως απόδειξη τούτου αποτελεί το γεγονός ότι οι διορισθέντες Υπουργοί αποτελούν αξιωματούχους ή στελέχη πρώτης γραμμής των ονομάτων της συγκυβέρνησης.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ: