Ακίνητο

Quality Group: Πρωτοπόρος στις επενδύσεις

Όραµα του οµίλου είναι η δηµιουργία πρωτοποριακών έργων υψηλής απόδοσης και ποιότητας

Tο δικό του success story στον τοµέα της ανάπτυξης και των επενδύσεων κτίζει εδώ και τρεις δεκαετίες ο όµιλος εταιρειών Quality Group, στο χαρτοφυλάκιο του οποίου περιλαµβάνεται ένας µακρύς κατάλογος από έργα πρότυπα που κοσµούν διάφορα σηµεία της Κύπρου. Όραµα του οµίλου είναι η δηµιουργία πρωτοποριακών έργων υψηλής απόδοσης και ποιότητας. Αρκεί να ρίξουµε µια µατιά στα έργα της Quality Group, για να κατανοήσουµε τη σηµασία που αποδίδεται στο τρίπτυχο, πρωτοπορία-ποιότητα-ανάπτυξη.

Σε αυτήn τη λαµπρή πορεία η Quality Group, η οποία διατηρεί την έδρα της στη Λάρνακα και πολλά έργα φέρουν τη σφραγίδα της, έχει ταυτιστεί µε την ανοδική ανάπτυξη της πόλης, η οποία κορυφώνεται µε τη δηµιουργία του τεράστιου έργου για την ενιαία ανάπτυξη του Λιµανιού και της Μαρίνας Λάρνακας, που συγκεντρώνει τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον. Άλλωστε ο όµιλος έχει καθιερωθεί στους κορυφαίους στον τοµέα ανάπτυξη ακινήτων στην Κύπρο και τη Μεσόγειο, έχοντας επιµεληθεί την κατασκευή και τη λειτουργία πολλών οικιστικών, εµπορικών, υγειονοµικών, εκπαιδευτικών και τουριστικών έργων.

Οι αξίες

Η Quality Group διατηρεί αξίες που την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισµό. Αναγνωρίζει την ευθύνη για εµπιστευτικότητα σε όλες τις σχέσεις µε τους πελάτες της, διατηρεί ηγετική θέση και υπεροχή στην αγορά, επενδύει στην καινοτοµία και τη βιώσιµη ανάπτυξη, είναι περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνη.

Εταιρεία One Stop Shop

Είναι µια από τις κορυφαίες εταιρείες επενδύσεων και ανάπτυξης στην Κύπρο, µε ενεργό χαρτοφυλάκιο από το 1991. Αποτελεί ένα τρανό success story του τοµέα, καθώς από µια τοπική κατασκευαστική εταιρεία αναδείχθηκε σε έναν ισχυρό οργανισµό, που προσφέρει ποικιλία επενδυτικών επιλογών. Κατάφερε να δηµιουργήσει ένα πρωτοποριακό χαρτοφυλάκιο που προσελκύει αγοραστικό ενδιαφέρον τόσο από την Κύπρο, όσο και επενδυτικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Παράλληλα διαθέτει πέραν των 300 συνεργατών και συνδεδεµένων εταιρειών διεθνώς µε πελατολόγιο σε 55 χώρες.Μέχρι σήµερα έχει ολοκληρώσει και παραδώσει πέραν των 100 projects και χιλιάδες ακίνητα, ενώ βρίσκονται υπό κατασκευή 30 νέα έργα.

Η Quality Group εργοδοτεί πέραν των 1000 υπαλλήλων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, προσφέροντας ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών. Οι υπηρεσίες που προσφέρει περιλαµβάνουν ανάπτυξη ακινήτων, σχεδιασµό και κατασκευή, πωλήσεις ακινήτων, επενδύσεις, συµβουλευτικές υπηρεσίες, ενοικιάσεις και διαχείριση, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί και στους τοµείς της υγείας, της εκπαίδευσης, της φιλοξενίας και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Αυτή η ποικιλία από πλήρεις επενδυτικές λύσεις τής δίνει την ευχέρεια να είναι πολυδύναµος οργανισµός One Stop Shop, ικανός να ικανοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Radisson Blu.jpg

Επενδυτικό ενδιαφέρον στον ξενοδοχειακό τοµέα

Γνωστό πλέον είναι το αυξηµένο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι επενδυτικές εξελίξεις στη Λάρνακα και κυρίως από τις γείτονες χώρες. Η Quality Group, µπαίνοντας στο ανταγωνιστικό αυτό ράλι, ενδυναµώνει τις συνεργασίες της µε διεθνείς επενδυτές και οργανισµούς. Τρανταχτό παράδειγµα αποτελεί η επιτυχής συνεργασία της µε διεθνείς κολοσσούς branded ξενοδοχείων, όπως τον Radisson Hotel Group µε τη δηµιουργία του Radisson Blu Hotel και του Radisson Beach Resort στη νέα αναπτυσσόµενη περιοχή του δρόµου Λάρνακας-∆εκέλειας, τον όµιλο Inter Continental µε το Hotel Indigo στην καρδιά της παλιάς πόλης, αλλά και µε την Best Western µε τη λειτουργία του Quality Lodge.

Σηµαντικά έργα ανάπτυξης στους τοµείς της υγείας και της εκπαίδευσης

Στον τοµέα της υγείας και του QMedical λειτουργεί το Νοσοκοµείο «Τίµιος Σταυρός» στη Λάρνακα, ενώ έχει παραδοθεί και το νέο κτήριο του ∆ιαγνωστικού Κέντρου Prognosis. Παράλληλα, στον τοµέα της εκπαίδευσης γνωστά είναι τα έργα του UCLan Students Nest accommodations. Η πρώτη φάση του έργου έχει ολοκληρωθεί το 2020 και η δεύτερη φάση βρίσκεται υπό κατασκευή.

Τα επερχόµενα διαµάντια της Quality

Στα πλάνα του οµίλου Quality υπάρχουν νέα πρωτοποριακά projects. Από κάθε άποψη το project Q TEQNOPOLIS, στη Λάρνακα, παραπέµπει σε δηµιουργίες βγαλµένες από το µέλλον, ξεκινώντας από τον πρωτότυπο σχεδιασµό και καταλήγοντας στα περιβαλλοντικά πρότυπα. Στοχεύει να συνδράµει στην ανάπτυξη της επιστηµονικής έρευνας και επιχειρηµατικής δραστηριότητας, παρέχοντας υπηρεσίες όπως coworking. Παράλληλα µπορεί ν’ αποτελέσει κόµβο καινοτοµίας για νεοφυείς επιχειρήσεις και όχι µόνο,µε πολλαπλά οφέλη για την οικονοµία και την προσέλκυση καινοτόµων επενδύσεων στον τόπο.

Αντίστοιχα το project OLYMPIA SPORTS RESORT έρχεται για να συµπληρώσει ένα µεγάλο κενό που υπάρχει στην πόλη στον τοµέα του resort, που φέρει τα χαρακτηριστικά της πολυτέλειας και της κοµψότητας. Είναι το απόλυτο θέρετρο για αθλητικές δραστηριότητες, που το καθιστά µοναδικό για την Κύπρο. Στα πλάνα σχεδιασµού του περιλαµβάνει πεντάστερο ξενοδοχείο, ιδιωτικές επαύλεις, εσωτερικές διαδροµές ποδηλασίας, ιατρικό κέντρο, εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, σπα µε πισίνα θαλασσινού νερού, καταστήµατα, εστιατόρια, µπαρ, καφετερίες.

Έργα υπό κατασκευή

Το HABITAT, το νέο υπερσύγχρονο έργο ασύγκριτης ποιοτικής αξίας, που βρίσκεται υπό κατασκευή και αποτελείται από δύο πύργους. Ο πρώτος διαθέτει οκτώ ορόφους αποτελούµενους από 32 διαµερίσµατα. Ο δεύτερος διαθέτει 48 διαµερίσµατα από 12 ορόφους .Οι λάτρεις της άθλησης µπορούν να απολαύσουν τη γυµναστική τους στο κοινό γυµναστήριο του HABITAT, ενώ διατίθεται κοινή κουζίνα και εστιατόριο για τους δύο πύργους, εξωτερικό µπαρ, πισίνες για µεγάλους και παιδιά, παιδότοπος και µεγάλος χώρος στάθµευσης.

Το CBDL (Cental Business District Larnaca), στην κεντρική περιοχή της Λάρνακας, βρίσκεται υπό κατασκευή και θα αποτελέσει το νέο εµπορικό σηµείο της πόλης. Σχεδιασµένο µε υλικά υψηλών προδιαγραφών µε µοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασµό, θα φιλοξενήσει γραφεία υψηλών προδιαγραφών.Το Q Tower, το ION Tower και το ISOS Tower θα αποτελέσουν την τριλογία – σήµα κατατεθέν της πόλης του Ζήνωνα. Ο πρώτος πύργος µε 14 ορόφους έχει ολοκληρωθεί ήδη κι είναι εµπορικός. Στα πλάνα σχεδιασµού θα έχει ύψος 19 ορόφους ο δεύτερος πύργος και 15 ορόφους ο τρίτος πύργος.

Η οικιστική δύναµη

Παράλληλα, η Quality Group σχεδιάζει προσιτές οικιστικές κατοικίες, ιδανικές για τη στέγαση νέων ζευγαριών και οικογενειών στη Λάρνακα, µε έργα όπως το Q Intercity και το Q Eternity και πολλά άλλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

∆ιεύθυνση: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 6036, Λάρνακα, Τηλέφωνο: 24821855

E-mail:info@qualitydevelopments.com

www.qualitygroupcyprus.com